COVID-19 maatregelen

Beste klant,

Gelukkig mogen wij wel doorwerken in onze werkplaats. Wij vragen u om, of eerst even telefonisch contact met ons op te nemen of aan te bellen bij onze winkel. De medewerker zal u dan te woord staan en uw fiets ter reparatie aannemen. In de tijd die wij nodig hebben om uw fiets te repareren kunt u even een boodschap doen of buiten wachten. In de winkel/werkplaats wachten kan helaas niet. Fijner vinden wij wanneer u de fiets weer op komt halen zodra wij hebben aangegeven dat hij klaar staat voor u.

Het ophalen en weer thuis afleveren doen we overigens ook nog steeds.

Uiteraard is deze service van Het Fietsenschuurtje in Barendrecht gratis en daarbuiten in overleg.

Ophalen en terugbrengen gebeurt in de avond uren tussen 18:00 en 21:00. Specifieke tijden zijn helaas niet af te spreken. Bij het gebruikmaken van deze service vragen wij het adres en uw 06 nummer. Afspraken kunt u maken via het telefoonnummer van de winkel 06-81776621. Betaling kan cash of via de app Tikkie.

EN, wij snappen ook heel goed dat het niet lekker weer is en het dorp niet aantrekkelijk is om te winkelen maar als wij geen klanten zien dan is het ook voor Het Fietsenschuurtje spoedig “einde oefening”.

Daarom ons verzoek om, wanneer u onderhoud aan uw fiets nodig heeft dit a.u.b. niet uit te stellen maar in deze moeilijke maanden aanbiedt zodat ook wij u de rest van het jaar nog van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet.

Team Het Fietsenschuurtje.